Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine artyparty.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS, Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Artyparty.si je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje Oblikovanje Vasja Stojanovski s.p. – v nadaljevanju skrajšano: Vasja Stojanovski s.p., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje artyparty.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Splošni pogoji

Vsa objavljena vsebina na spletnih straneh https://artyparty.si, vključno s fotografijami v Galeriji je last avtorjev ARTY PARTY, Oblikovanje Vasja Stojanovski s.p.

Na ARTY PARTY dogodkih delamo z barvami, kar pomeni, da lahko kljub zaščiti s predpasnikom pride do poškodbe vaših osebnih stvari (predvsem oblačila in obutev) in v primeru tega ne odgovarjamo.

 

Izjava o zasebnosti

V podjetju Vasja Stojanovski s.p. (v nadaljevanju: »Vasja Stojanovski« ali »upravljavec osebnih podatkov«) cenimo vašo zasebnost, zato stremimo k najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Pri nudenju naših storitev spletne trgovine artyparty.si ali pri poslovanju preko telekomunikacijskih sredstev vam zagotavljamo, da vaše podatke obdelujemo skladno z veljavno evropsko zakonodajo (Splošno uredbo o varstvu podatkov) in skladno z nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (vsakokrat veljavni zakon o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskih komunikacijah in Zakon o elektronskem poslovanju na trgu).

Namen te Izjave o zasebnosti (v nadaljevanju: »Izjava«) je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatki pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, ter kako jih uveljavljati.

V Vasja Stojanovski se zavezujemo, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko naših spletnih strani ali preko telekomunikacijskih sredstev (npr. v sklopu elektronske korespondence), uporabljeni v skladu s to Izjavo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Fotografije narejene na kateremkoli dogodku ARTY PARTY so lahko uporabljene za lastno promocijo spletne strani  https://artyparty.si in Facebook ter Instagram profilov artypartysi. V kolikor se ne strinjate z objavo fotografije na kateri ste vi ali vaš otrok nas o tem predhodno obvestite po e-mailu ob prijavi na dogodek ali pa na dogodku samem.

Cene in dobavni roki
Vse cene v spletni trgovini artyparty.si so navedene v EUR in ne vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo cene, ki so objavljene v trenutku oddaje naročila.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa.

Spletna cena 
Velja za vse kupce spletne trgovine artyparty.si, ki opravijo nakup preko spletne košarice na spletnem mestu www.artyparty.si in nam ob nakupu v košarici zaupajo svoje podatke.

Dobavni rok
Dobavne roke, ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz našega izdajnega skladišča ali skladišč naših dobaviteljev. Veljajo dobavni roki, ki so objavljeni v trenutku oddaje naročila.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o dobavnem roku napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se dobavni rok spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa.

 

Dostava in osebni prevzem

Osebni prevzem blaga

Stranska cesta 8, 1360 Vrhnika (po predhodnjem dogovoru na info@artyparty.si).

Po oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave/prevzema označili osebni prevzem, bomo za vaša naročila blago pripravili v dogovorjenem dobavnem roku na zgoraj navedenem prevzemnem mestu. Takoj, ko so izdelki pripravljeni, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom, ali s klicem na vašo telefonsko številko.

Dostava blaga
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času, za to lahko izbere lastna sredstva ali katero koli distribucijsko službo.

Strošek dostave
Strošek dostave je naveden ko kupec izbere izdelek in ga da v košarico. Znesek dostave lahko najde na https://artyparty.si/cart/

Strošek dostave izdelkov je določen po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. 

Čas dostave
Dostava se vrši med tednom do 16.00 ure in v soboto v dopoldanskem času do 12.00 ure (dostavlja Pošta Slovenije) na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila.  
Če vas v času dostave ni doma, bo kurir/dostavljač Pošte Slovenije pustil sporočilo, na podlagi katerega se boste dogovorili za ponovno dostavo oziroma prevzem na najbližji poštni enoti.
V primeru plačila preko UPN-ja bo blago odpremljeno po prejetem prilivu na naš TRR.

 

Hitrost dostave
Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Vsa naročila izdelkov na zalogi bodo obravnavana v najkrajšem možnem času, po navadi je to še isti dan. Če katerega od naročenih izdelkov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko izdelke pripravimo. Če je naročeno blago na zalogi in naročilo oddate do 12. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo oziroma jih izdelamo. Preko maila vas bova obvestila o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. 

 

Oblikovanje Vasja Stojanovski s.p.
Stranska cesta 8, Verd
1360 Vrhnika

TRR pri Nova Ljubljanska Banka: SI56 2020 7359 1058 152
BIC/SWIFT: LJBASI2X

ID : 96862831
Davčni zavezanec: NE
Matična številka: 7202199000

 

Poslovno sodelovanje

V kolikor si želite poslovnega sodelovanja, nas brez zadržkov kontaktirajte. Kontakt: +38631 761 488 (Vasja Stojanovski)