Pridružite se online slikarskemu dogodku V ŽIVO z akademskima umetnikoma & lastnikoma ARTY PARTY Vasjo & Špelo. Ta dogodek je podoben najinim običajnim slikarskim druženjem. Kot platformo za prezentacijo uporabljava ZOOM, zato si ga boste morali naložiti & se prijaviti, brezplačno.

Tu je povezava za namestitev:

https://zoom.us/support/download

Cena je 14 € za 2, 5 uri za celotno gospodinjstvo. Dogodek bo potekal v slovenščini. Če potrebujete likovne pripomočke jih lahko naročite tukajali pa si jih priskrbite sami s pomočjo seznama, ki ga dobite skupaj s potrditvenim e-pošto.

Vračilo kupnine po potrjenem nakupu online dogodka ni mogoče, prav tako ne prestavitev na drug termin. Zato prosim preverite, da ste prosti za dogodek na katerega se prijavite. Če se ne prijavite v ZOOM dogodek vračilo ali prestavitev ne bo mogoča.

*Vračilo kupnine po potrjenem nakupu online dogodka ni mogoče, prav tako ne prestavitev na drug termin. Zato prosim preverite, da ste prosti za dogodek na katerega se prijavite. Če se ne prijavite v ZOOM dogodek vračilo ali prestavitev ne bo mogoča.

KAJ POTREBUJEMO:

LONČEK ZA VODO → kakšen ‘nigaškoda’ večji kozarec
PALETA → odpadni papir, kos kartona
ČOPIČI → večji, srednji, manjši za detajle
BARVE → akrilne (rumena, modra, rdeča, bela, črna), ali tempere
PLATNO → lahko slikamo tudi na papir

Se vidimo!

15 januarja @ 19:00
19:00 — 21:30 (2h 30′)

Rezervirajta mi čopič